Днес ние казваме не на нихилизма и безродието, които катастрофираха в

...
Днес ние казваме не на нихилизма и безродието, които катастрофираха в
Коментари Харесай

Радев откри пилона, който го хулел бил нихилист и безродник

" Днес ние споделяме " не "  на нихилизма и безродието, които катастрофираха в своето непочтеност с опитите си да охулят и пречупят тази самодейност.

Днес ние демонстрираме, че няма мощ, пред която да отстъпим от своята принадлежност към жанр и Отечество. "

С тези " обединителни " думи президентът Румен Радев " откри " през днешния ден пилона с българския байрак на Роженските поляни, провокирал толкоз дискусия " за " и " срещу " през миналия месец. Радев е патрон на самодейността, която в неговия " мандат " като глава на служебно държавно управление като донори се включиха редица държавни структури.

Пилонът е кръстен от основателите Паметник на Обединението.
 Снимка: Българска телеграфна агенция  Снимка: Българска телеграфна агенция
Монументът на българското знаме е отдаден на две бележити годишнини, които се означават тази година - 111 години от освобождението на Родопите и 120 години от Илинденско-Преображенското въстание, а височината на пилона символизира територията на България от 111 хиляди кв. километра. В основата на пилона е инсталирана плоча с гравирани завещания от 28-те административни области на страната и капсула на времето с послания към бъдещите генерации - напомня Българска телеграфна агенция.


Снимка Президентство  Снимка Българска телеграфна агенция
По-рано денем българският байрак бе осветлен в черква - подложен " в насипно положение " на пода. Което възмути множество жители.
 Снимка Facebook
Цялата тирада на Румен Радев - вижте.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР